Τμήμα Υπερήχων – TriplexΣτο Τμήμα Υπερήχων του Διαγνωστικού Κέντρου  Ὑγίεια, αναλαμβάνουμε πληθώρα διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται με την μέθοδο της υπερηχοτομογραφίας και με την χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού σύγχρονης τεχνολογίας, που παρέχει έγκυρα και αξιόπιστα αποτελέσματα. Η μέθοδος των υπερήχων, διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα καθώς απεικονίζει με ρεαλιστικό τρόπο το σώμα και τα ανθρώπινα όργανα και φανερώνει τυχόν παθολογικές οντότητες, σε πραγματικό χρόνο.

Στο  Ὑγίεια, χρησιμοποιούμε δύο από τους πιο εξειδικευμένους και σύγχρονους υπερηχοτομογράφους: τον Υπερηχοτομογράφο Samsung RS 85 και τον Υπερηχοτομογράφο Hologic Mach 20. Τα συγκεκριμένα συστήματα υπερηχοτομογραφίας, διαθέτουν τεχνικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις.

Υπερηχοτομογράφος Samsung RS 85:  Αποτελεί γενικό μηχάνημα υπερήχων (μοντέλο 2021), χαμηλών, μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων, κατάλληλο για όλο το εύρος εξετάσεων με υψηλή ανάλυση εικόνας και δυνατότητα ελαστογραφίας.

Υπερηχοτομογράφος Hologic Mach 20:  Αποτελεί εξειδικευμένο μηχάνημα υπερήχων (μοντέλο 2021), μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων, για τον έλεγχο μαστού, αγγείων και μυοσκελετικού συστήματος, με υψηλή ανάλυση εικόνας και δυνατότητα ελαστογραφίας.

Στο Διαγνωστικό μας κέντρο, πραγματοποιούνται εξετάσεις σε ενήλικες και παιδιά από έμπειρους ακτινολόγους, που είναι πλήρως εξοικειωμένοι με την χρήση των συστημάτων υπερηχοτομογραφίας. Τα υπερηχογραφήματα που πραγματοποιούμε είναι τα εξής:

Το Τμήμα Υπερήχων του Διαγνωστικού Κέντρου  Ὑγίεια, βρίσκεται έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη και να σας παρέχει άμεση διάγνωση, με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Επισκεφθείτε μας και νιώστε ασφάλεια για το αποτέλεσμα της διάγνωσης!Στείλτε μας email Καλέστε μας